TU Eindhoven

A large staircase for students at Eindhoven University of Technology (TU). This project uses bespoke Schellevis Beton (concrete) products with our striking finish. A striking and inviting seating area has been created here, giving the minds at TU a place to relax during the day.

Architect: MTD

More questions? Call or mail

Contact

More projects "In town"

All projects 'In town'

TU Eindhoven

This slab size 100x50x10 cm was specially made for the Technical University in Eindhoven. All slabs have 2 "manholes" cover holes.

Used colour:   Grey

More about TU Eindhoven

Inspiratie

Schellevis bank

february

Een prachtige combinatie van hout en beton. Op deze foto is het zitgedeelte van de Schellevis bank 200x60x40 cm antraciet fraai afgewerkt met hout.

Read more

Inspiratie

Schellevis bank

february

Een prachtige combinatie van hout en beton. Op deze foto is het zitgedeelte van de Schellevis bank 200x60x40 cm antraciet fraai afgewerkt met hout.

Read more