Nijverdal crematorium

The garden at the crematorium in Nijverdal uses the Schellevis 80 x 80 x 5 cm slab in grey, a nice example used in conjunction with clay pavers. In addition, they have also used the 200 x 60 x 40 cm seating element in anthracite in a quiet side area to the garden, where visitors can take a moment to reflect.

Architect: Nova Tuinen
Location: Nijverdal

More questions? Call or mail

Contact

More projects "In town"

All projects 'In town'

Inspiratie

Schellevis bank

february

Een prachtige combinatie van hout en beton. Op deze foto is het zitgedeelte van de Schellevis bank 200x60x40 cm antraciet fraai afgewerkt met hout.

Read more

Inspiratie

Schellevis bank

february

Een prachtige combinatie van hout en beton. Op deze foto is het zitgedeelte van de Schellevis bank 200x60x40 cm antraciet fraai afgewerkt met hout.

Read more