Binnen

Dat onze tegels ook binnen gebruikt kunnen worden, ziet u hier. Zowel in de woonkamer als in de keuken en de badkamer kunnen ze worden toegepast. De tegels moeten dan wel geimpregneerd worden en op een speciale manier zijn ingevoegd en gecoat. U ziet toepassingen in verschillende maten. Voor meer info over het coaten en de toepassingen indoor kunt u contact opnemenen met: Het Bovenhuys, Scheggerdijk 94, 7218 NP Almen Tel 0575-470191. info@bovenhuys.nl. Voor meer info mbt impregneren zie www.varistone.nl

 

Alle projecten 'Binnen'

 • Winkel Appeltern

  In de winkel van Appeltern zijn onze producten binnen toegepast. De uitstraling van onze producten leent zich hier zeer goed voor, in deze winkel is gebruik gemaakt van 50x50x5 cm in de kleur grijs.

  Lees meer
 • Herenmodezaak "Geilenkirchen"

  Schellevis tegels voor uw interieur! De wanddecoratie en de toonbank zijn gemaakt van 100x100x5 cm tegels in het grijs.

  Lees meer
 • Klassieke binnenvloer

  Deze tegel is speciaal gemaakt voor een particulier, deze tegels zijn ingevoegd en geïmpregneerd zodat ze onderhoudsvriendelijk zijn.

  Lees meer
 • Badkamer

  Door een specifieke bewerking van de Schellevis tegel is een wand- en vloertegel gecreëerd met de uitstraling van natuursteen. Door het uitgekiende opbouwsysteem ontstaat "natuursteen" dat: * g...

  Lees meer
 • Woonkamer

  Door een specifieke bewerking van de Schellevis tegel heeft Het Bovenhuys een wand- en vloertegel gecreëerd met de uitstraling van natuursteen.

  Lees meer
 • Zorgcentrum ontvangstruimte

  In de binnenruimte is de Schellevis tegel gebruikt, deze tegels is geïmpregneerd zodat deze water- en vuilafstotend is. De gebruikte kleur is antraciet en grijs en de afmeting: 50x50x5 cm.

  Lees meer