Entree in Numansdorp

Architect: Eric Bijl
Uitvoering: Eric Bijl
Locatie: Numansdorp
Toepassing: Entree
Fotografie: Cees Rijnen
Producten: Grootformaat tegel 100x100x5 Carbon, Blokmodel 100x40x20 Carbon, Zwembadrand 100x100x5 Carbon, Opsluiting 100x20x5 Carbon

De bewoners wilden een buitenruimte met weinig onderhoud, dat zou passen in het polderlandschap. Weids uitzicht en groen moest de boventoon voeren. Voor de entree is gekozen voor de combinatie van grind en Schellevis® tegels. Dit geeft het een speelse en ruime uitstraling. Gecombineerd met grind zorgen de tegels voor een goede afwatering. Ook op andere plekken rondom het huis is de combinatie toegepast van grind en Schellevis® producten.

Schellevis®  maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze website bezoekt. Om onze website optimaal te laten functioneren en om de voor jou relevante content te tonen maken we gebruik van cookies. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Meer informatie over cookies vind je in onze privacy & cookie policy.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen